Till sidans innehåll

Sveriges mötesplats för golfande seniorer

TLink

Ge oss 3 prenumeranter!

Vi har idag ca 50.000 personer som läser vårt nyhetsbrev, men vi vill bli fler!

Vårt nyhetsbrev är naturligtvis gratis och till intet förpliktigande men hjälper du oss med detta så får du delta i en utlottning av en GPS-klocka.

Har du en golfkompis som du tror skulle vara intresserad av våra Nyhetsbrev så får du nu möjligheten att delta i vår tävling fram till den 31 mars 2017. Klicka här nedan och ge oss tre mailadresser så får du chansen att vinna en GPS-klocka.

Vikingsupergolf

Spela golf i Åbo med Viking Line och Seniorgolf!

Viking Line och Supergolf erbjuder dig tillsammans med Seniorgolf möjligheten att komma iväg på en härlig golfresa till Åbo till riktigt bra pris. En övernattning på Spahotell Nådendal ger dig de bästa förutsättningarna att njuta och samla ny kraft, med möjlighet att upptäcka områdets fina golfanläggningar. Stanna en natt och spela 2 olika golfbanor runt Åbo!

Kryssning med hotellövernattning från 2.395:-/person inkl. 2 greenfee.
Kryssning utan hotellövernattning från 1,270:-/person inkl. 1 greenfee.

Njut av 2 dagar i Åbo-regionen, på spela golf på Aurinka Golf och Kultaranta Golf 
Boka greenfee direkt från www.seniorgolf.se

Allt du nu behöver göra är att registrera dig gratis på Supergolf och sedan bokar du resan via Viking Line!

osve2

Sea View Estates, Cypern

Sea View Estates AB utvecklar, marknadsför och säljer åretruntboenden på Cypern för krävande nordeuropeiska kunder. Företagets ägare har lång erfarenhet, breda kunskaper och nödvändiga kontakter för att framgångsrikt kunna utveckla projekt på Cypern. Orange Sea View Estates ligger på stranden, där alla lägenheter har sjöutsikt och kan se solen gå ned i Medelhavet, endast 45 minuter från flygplatsen.

Det finns lägenheter med 2 eller 3 sovrum (och med lika många badrum). Lägenheternas yta är 90, 120 eller 140 kvm. Alla lägenheter har stora fönsterytor och dessutom egen uteplats (balkong eller terrass) om 30, 40 eller 50 kvm. Luftkonditionering, golvvärme, fullt utrustade kök, tvättpelare, trägolv, vinkällare, pool, restaurang, WiFi, inomhuspool med gym och bastu ingår.


Informationsruta